Gezellig tafelen

Leef, lach, eet, drink en geniet! Welkom in La Vida. Onze gasten laten genieten van een eerlijke keuken, in een stijlvolle oase van rust. Dat is het doel van Restaurant La Vida. Neem rustig plaats in een sfeervol interieur. Restaurant La Vida combineert voor u gezelligheid, een bediening met een glimlach en een streekgebonden keuken met een knipoog naar Spanje. Klaar om te genieten? Dit kan gewoon via onze online reservatiepagina. Natuurlijk kan u ons ook telefonisch bereiken. Al onze gegevens vindt u hier eenvoudig terug. Wij kijken er alvast naar uit u te mogen verwelkomen.

Restaurant La Vida

We werken met een verfrissend seizoensmenu en een beperkte selectie van à la carte gerechten, zorgvuldig samengesteld volgens het aanbod aan streekproducten in de markt. Deze frisse, gezonde en duurzame ingrediënten worden vervolgens tot een heerlijk geheel verwerkt en afgewerkt.

Tips & weetjes

Parking: Parkeerplaats nodig? Achter de kerk vindt u een ruime parking, waar u uw wagen gratis kan achterlaten. Ook voor het restaurant zijn enkele parkeerplaatsen beschikbaar. Ook deze plaatsen zijn gratis vanaf 18u00.

Tijdstip: Dineren kan van donderdag tot en met zondag vanaf 18u30.

Vegetarisch: Bent u vegetarisch? Zwanger? Of bepaalde allergie? Vermeld dit dan aub even bij het maken van uw reservatie, zodat wachttijden voor andere gasten niet uitlopen en dat de Chef iets creatiefs voor u kan bereiden.

Reservatie: Een tafel reserveren bij Restaurant La Vida kan heel eenvoudig via onze online module of via telefoon. Wij zorgen ervoor dat alles tijdig in gereedheid is voor u en uw gezelschap. Onverwachte wijzigingen zoals verwachte aankomstuur of aantal personen kunnen natuurlijk altijd voorkomen. Laat ons dit zeker weten, zodat wij hier eveneens rekening mee kunnen houden.

Huisdieren: Honden kunnen helaas niet binnen in La Vida, aangezien wij met open keuken werken, en bij ons hygiëne voorop staat.